Αμαρουσίου
Εγκαινιάστηκε η ατομική έκθεση ζωγραφικής & αγιογραφίας της Μαρουσιώτισσας εικαστικού Λίλας Δίδου
Παρουσία φίλων των εικαστικών τεχνών πραγματοποιήθηκαν στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής και αγιογραφίας της Μαρουσιώτισσας εικαστικού Λίλας Δίδου με τίτλο: « Κυανές Παναγίες Ουράνια Περιρρέουσες».
Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στην τελετή των εγκαινίων παρέστη ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Ρέππας, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του κου Δημάρχου στους/στις παριστάμενους/νες και τα θερμά συγχαρητήριά του προς την εικαστικό αγιογράφο για το αξιόλογο έργο της, υπογραμμίζοντας την αμέριστη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στους καταξιωμένους, αλλά και στους νέους καλλιτέχνες που προάγουν μέσα από το έργο τους τον πολιτισμό.
Η κα Δίδου ξενάγησε το κοινό στα έργα της, ερμηνεύοντας το εικαστικό συναισθηματικό βάθος που αυτά εκφράζουν, όπου το ζωγραφικό χέρι αποδίδει… πιάνοντας τα υπόκοφα του Θεϊκού μυστηρίου.
Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε η Δημοτική Σύμβουλος Ευτυχία Παρασύρη και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως τις 14 Οκτωβρίου 2024 και θα λειτουργεί κατά τις ώρες: Από 09:00 -14:00 και από 18:00 -20:30.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός