Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026
15.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

    Επαναπροσλαμβάνονται οι συμβασιούχες καθαριότητας του ΠΑΟΔΑΠ

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Την επαναπρόσληψη και συνέχιση της απασχόληση όλων των συμβασιούχων καθαριότητας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την Τετάρτη 1/8/2018.
    Παρών στο Δικαστήριο ήταν ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος έκανε παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων. Ο ΠΑΟΔΑΠ από την πλευρά του υποστήριξε και πάλι το αίτημα των συμβασιούχων που φροντίζουν για την καθαριότητα και την υγιεινή όλων των αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων του Οργανισμού ( Αθλητικά Κέντρα οδού Νότου και Κοντοπεύκου, αίθουσες Γυμναστικής οδών Παπαρηγοπούλου και Ανδρούτσου, Εργαστήρια Τέχνης, Δημοτικό Ωδείο κ.α.).
    Με την ευκαιρία της απόφασης, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ δήλωσε: «Ο Οργανισμός βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και υποστηρίζει με κάθε τρόπο το δίκαιο αίτημα τους, ενώ διασφαλίζει τον άψογο καθαρισμό των εγκαταστάσεων».

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ