Επιχειρήσεις
Κορωνοϊός: Έκτακτες οικονομικές ελαφρύνσεις από τον Δήμο Κηφισιάς

Πρωτοβουλία για οικονομικές ελαφρύνσεις στο πλαίσιο των δυσμενών συνθηκών που έχει η διαμορφώσει η κατάσταση της διασποράς του κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, τα μέτρα αφορούν όλες τις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές λόγω του νέου κορονοιού αλλά και τις απαλλαγές τροφείων για όσο διάστημα μένουν κλειστοί οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, όπως αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με στόχο την υποστήριξη των επαγγελματιών και των οικογενειών οι οποίες πλήττονται από τα απαραίτητα μέτρα που είναι σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Το πακέτο των εκτάκτων οικονομικών ελαφρύνσεων τις οποίες προτείνει ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, επεξεργάζονται οι Διευθύνσεις Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών και θα κατατεθεί προς έγκριση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν