Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Δίδυμος Μπελάς» του Δημήτρη Γιαννουκάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026 στο Αίθριο του Δημαρχείου.
Η παράσταση, βασισμένη στο θεατρικό έργο «Μειδιάστε Παρακαλώ», θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους θεατές, συνδυάζοντας χιούμορ και κοινωνικά μηνύματα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παρακολουθήσουν αυτή τη διασκεδαστική εκδήλωση που αναμένεται να προσελκύσει το κοινό όλων των ηλικιών.
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ώρα: 21:00
Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς
(Διονύσου & Μυρσίνης)
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΠΕΛΑΣ»
του Δημήτρη Γιαννουκάκη (βασισμένο στο θεατρικό έργο «Μειδιάστε Παρακαλώ»)
Σκηνοθεσία / Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Φρατζεσκάκης
Μια κλασική κωμωδία γεμάτη μπερδέματα! Ολα ξεκινούν όταν ο Παρασκευάς εφευρίσκει έναν «δίδυμο αδελφό» για να καλύψει τις ατασθαλίες του. Όταν όμως η γυναίκα του ανακαλύπτει την απάτη, ετοιμάζει την πιο απολαυστική εκδίκηση!
Πρωταγωνιστούν: Ελένη Φιλίνη, Μάκης Πατέλης, Ζανό Ντάνιας