Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
17.5 C
Athens
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026

    Κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής σε υφιστάμενους αγωγούς όμβριων του Δήμου Κηφισιάς

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε σε έργο ενίσχυσης του υφιστάμενου αντιπλημμυρικού δικτύου, το οποίο είναι μέσα στο περιορισμένο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του που αφορούν σε αντιπλημμυρικά έργα.

    Πρόκειται για ένα έργο κατά το οποίο κατασκευάζονται και τοποθετούνται νέες σχάρες – φρεάτιων ομβρίων, σε σημεία όπου οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς έχουν εντοπίσει προβλήματα κατόπιν σχετικών αιτημάτων πολιτών. Γίνονται παρεμβάσεις σε σημεία όπου οι υφιστάμενες σχάρες και τα φρεάτια δεν μπορούν να απορροφήσουν επαρκώς τα επιφανειακά όμβρια, ενώ ο εσωτερικός αγωγός έχει αυτή τη ικανότητα. Με το έργο αυτό περιορίζονται σημαντικά τα πλημμυρικά φαινόμενα.
    Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερα από 10 συγκεκριμένα τμήματα οδών και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ