Κεντρικό Θέμα
Δεύτερη συνάντηση δημοτικών – κοινοτικών συμβούλων Δήμου Κηφισιάς για τον προϋπολογισμό του 2020
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα «Δήμαρχος Β.Γκατσόπουλος», κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Κηφισιάς Γ. Θωμάκου συνάντηση – συζήτηση, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων επί του Σχεδίου προϋπολογισμού του 2020.
Oι συναντήσεις συνεργασίας- συζήτησης με τους αιρετούς του Δήμου, όπως είχε εξαγγείλει από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του, o Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και πριν εισαχθούν στα αρμόδια όργανα και το Δημοτικό Συμβούλιο σημαντικά ζητήματα για την πόλη.
Το σχέδιο προϋπολογισμού, το οποίο είχε σταλεί σε όλους τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, είναι ισοσκελισμένο ως προς τις δαπάνες και τα έσοδα, ενώ οι προτεραιότητες του έχουν τεθεί από τις υπηρεσίες και αφορούν συνεχιζόμενα έργα και πάγιες λειτουργικές ανάγκες του Δήμου.
Ο κ. Θωμάκος επεσήμανε, επίσης, πως στο σχέδιο προϋπολογισμού του 2020 εμφανίζονται μεγαλύτεροι προγραμματισμοί σε προμήθειες του Δήμου, οι οποίοι υλοποιούνται μέσω μεγάλων ανοιχτών δημοσίων διαγωνισμών όπως για παράδειγμα σε καύσιμα, ελαστικά αυτοκινήτων, γάλα κ.α.
Κατά τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα, κατατέθηκαν προτάσεις από τις παρατάξεις «ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΡΓΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ» και «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ», με τους υπηρεσιακούς παράγοντες να επισημαίνουν την αναγκαιότητα τεκμηρίωσης τους σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται.
Η επόμενη συνάντηση – συζήτηση, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα αφορά στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής