Connect with us

Αθλητισμός

Σε «Κατερίνα Στεφανίδη» ονομάστηκε αθλητικό κέντρο στη Παλλήνη

Published

on

Σε μια αξιέπαινη πράξη προχώρησε ο Δήμος Παλλήνης που θέλησε να τιμήσει την χρυσή ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη…

Όπως ανακοινώθηκε το αθλητικό κέντρο θα πάρει το όνομα της, για να την τιμήσουν για το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Ρίο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Σε συνέχεια των συγχαρητηρίων του στην Παλληνιώτισσα Χρυσή Ολυμπικονίκη, Κατερίνα Στεφανίδη, ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, εκφράζει τη βούλησή του, εκτός άλλων τιμητικών εκδηλώσεων, να τιμηθεί η συμπολίτισσά μας και εμπράκτως, με την ονομασία του Αθλητικού Συγκροτήματος που βρίσκεται στην είσοδο της Δ.Ε. Παλλήνης, ως «Αθλητικό Κέντρο, Κατερίνα Στεφανίδη.

Mε την επικείμενη ανάπλαση του Αθλητικού Συγκροτήματος Παλλήνης, αυτό θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερο πόλο έλξης για όλους του Παλληνιώτες και τα επιτεύγματα της Κατερίνας, πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά”.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ