Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
15.8 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Ράλι στα βόρεια!

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου συνδιοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου

    Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη και της Ε.Ο.ΦΙΛ.Π.Α. από το Classic Mini Club (CMC) και τις λέσχες ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΑ και AC3 το «CMC CHALLENGE 2017».
    Η εκκίνηση δόθηκε από της πλατεία της Αγ.Τριάδας της Δ.Κ. Πεντέλης και μετά από διαδρομή 160 χλμ. ο τερματισμός έγινε στο παλαιό Δημαρχείο της Δ.Κ. Πεντέλης όπου και έγιναν οι απονομές στους νικητές από τον Δήμαρχο.
    Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του ζήτησε από την Συνομοσπονδία των συμμετεχόντων οδηγών σε επόμενο αγώνα να προβληθεί η προσπάθεια του Δήμου για την αναδάσωση του Πεντελικού από κονδύλια και εθελοντές της γείτονος χώρας, την Τουρκία σύμφωνα με τις διεκδικήσεις του Δήμου στα δικαστήρια (εθνικά και ευρωπαϊκά).

     

     

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συμδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνου

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ