Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
16.7 C
Athens
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026

    Παλαίμαχοι ΑΕΚ και Μαρκοπούλου έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, ο 3ος Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας, μεταξύ των ομάδων «Σύνδεσμος Παλαιμάχων Μαρκοπούλου» και «Σύνδεσμος Παλαιμάχων Α.Ε.Κ.», στο ανοιχτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

    Μεταξύ των παρευρισκομένων ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Λάκης Νικολάου, ο Ντανιέλ Μπατίστα Λίμα, ο Στέλιος Σεραφείδης που έπαιξε σε ηλικία 80 ετών, ο Θύμιος Ανδρίκουλας – ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ. και του Γ. Σ. ΜΑΡΚΟ και ο Γιώργος Καραφέσκος, ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής στο Γ. Σ. ΜΑΡΚΟ.
    Στον αγώνα, «σφύριξε» ο Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος υπήρξε διαιτητής Α΄ Εθνικής.
    Επίσης, εθελοντικά κάλυψαν τον αγώνα «στις γραμμές», οι Σάββας Κεσίδης και Σταύρος Σιούλος.
    Προσφέρθηκαν από το Δήμο αναμνηστικές πλακέτες, για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τις απονομές πραγματοποίησαν πριν την έναρξη του αγώνα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαρία Κιμπιζή και ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», Νίκος Ορφανός. Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης.

    Συνεχίστε να ενημερώνεστε από την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”.
    Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, άρθρα και μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ