Αθλητισμός
Αγώνες δρόμου στη μνήμη των ηρώων της Καλογρέζας

Η Οργανωτική Επιτροπή των 31ων Αγώνων (ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας-Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Ν. Ιωνίας, ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ Ν. ΙΩΝΙΑΣ” και ο Φυσιολατρικός Ν. Ιωνίας-Φ.Ο.Ν.Ι.), διοργανώνουν Αγώνες για να τιμηθεί και φέτος το Μπλόκο Καλογρέζας.
Οι Αγώνες έχουν προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο 19 Μαρτίου, όπου θα διεξαχθούν αγώνες στίβου μεταξύ επίσημων σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ, από τις 09.30 πμ. μέχρι και 06.30 μμ. (πρωί και απόγευμα). Στους αγώνες αυτούς ο ΣΕΓΑΣ έχει εντάξει και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠΒ΄- ΠΚΒ΄ συλλόγων ΕΑΣ Αθήνας. Το πρωτάθλημα αυτό περιλαμβάνει για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες τρία υποχρεωτικά αγωνίσματα: ένα δρομικό, ένα άλμα και μία ρίψη. Αναμένεται μεγάλος αριθμός αθλητών και βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Η δεύτερη φάση των αγώνων αναφέρεται στους αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού, που θα γίνουν την Κυριακή το πρωί 27 Μαρτίου με ώρα εκκίνησης του πρώτου αγώνα 1.500 μ. (κυρίως για παιδιά) στις 10.00 πμ. Μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα δρόμου 10.000 μ. Οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί θα γίνουν μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας. Για πρώτη φορά η χρονομέτρηση και των δύο αγώνων δρόμου θα γίνει με ηλεκτρονικό σύστημα (chips). Οι διαδρομές θα μετρηθούν και θα πιστοποιηθούν από τον επίσημο μετρητή της IAAF.
Οι διαδρομές θα είναι απόλυτα προστατευμένες από την Τροχαία Ν. Ιωνίας, τη Δημοτική Αστυνομία και τους πολυπληθείς εθελοντές. Η φύλαξη του ιματισμού των δρομέων θα γίνει σε ειδικό χώρο. Όλοι θα πάρουν κατά τον τερματισμό τους από ένα δίπλωμα, στην πίσω πλευρά του οποίου αναφέρεται το ιστορικό του Μπλόκου. Στον τερματισμό θα δοθούν και τα αναψυκτικά της διοργάνωσης.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν