Πάνε στα play off του
πρωταθλήματος με
πλεονέκτημα για τον τίτλο
Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών με τις κοπέλες του ΟΦΝΙ να κερδίζουν άνετα με 35-15 τον Μέγα Αλέξανδρο και να κατακτούν την πρώτη θέση της κατάταξης που τους δίνει πλεονέκτημα έδρας στα play off.
Οι αθλήτριες της Σοφίας Ναϊσίδου από το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήθελαν να δώσουν δικαιώματα στις αντιπάλους τους και πήραν προβάδισμα που συνέχεια διεύρυναν. Τα δεκάλεπτα ήταν 6-2, 13-6, 21-8 (ημίχρ.), 27-10, 31-10, 35-15. Θυμίζουμε πως οι Ιωνιώτισες βρίσκονται και στον τελικό του κυπέλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσουν στο Αμύνταιο της Φλώρινας την Αναγέννηση Άρτας στοχεύοντας να κατακτήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το ντάμπλ.
ΟΦΝΙ (Σ. Ναϊσίδου) Δ. Μαυρογεώργη, Ζ. Μαυρογεώργη, Ν. Μαυρογεώργη 7, Παπανικολάου 6, Χρονοπούλου 4, Μασμανίδου 4, Σλιάκοβα 1, Καλασνίκοβα, Ευκαρπίδου 1, Βοϊτοβιτς 1, Μακρή 2, Χρύση 3, Κοντοστεργίου, Παπά 6.