Πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας στο Γαλάτσι

0


Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου, ενόψει της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα και οι δημότες, σχεδίασε τη λειτουργία προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας αποκλειστικά για μαθητές ευπαθών κοινωνικά ομάδων και των τριών τάξεων του Λυκείου, καθώς επίσης και σε μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού.
Τα μαθήματα που διδάσκονται για την Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού είναι τα παρακάτω: Έκθεση, Μαθηματικά, Αγγλικά.
Για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση διδάσκονται μαθήματα Γενικής Παιδείας και κατεύθυνσης όπου είναι τα κάτωθι: Έκθεση, Αρχαία- Αντιγόνη, Ιστορία, Λατινικά, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Λογοτεχνία , Πληροφορική, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΑΟΔΕ), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (ΑΕΠΠ) και ξένη γλώσσα Αγγλικά.
Το Γραφείο Παιδείας προσκαλεί εκπαιδευτικούς και μαθητές να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας της σχολικής περιόδου 2015-2016.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210-2143415 και 210-2143377.
Όσοι μαθητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα μπορούν επίσης να καλούν στα τηλέφωνα του Γραφείου Παιδείας για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Γαλατσίου, κα Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους συμμετέχοντες στο Κοινωνικό Δημοτικό Φροντιστήριο του Δήμου, «διότι η στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης, σε όλα τα επίπεδα αποτελεί άμεση προτεραιότητα του Δήμου μας και ιδιαίτερα στον τομέα εκπαίδευσης» όπως τονίζει.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.