Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Οικονόμου: «Άνοιξε η φόρμα δήλωσης εξοπλισμού ψηφιακών αναγκών για μαθητές Ειδικής Αγωγής»

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναμένεται να διατεθούν πάνω από 10 εκατ. ευρώ σε 50 χιλιάδες μαθητές της Ειδικής Αγωγής για προμήθεια ψηφιακού εξοπλισμού, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννης Οικονόμου. .
«Άνοιξε η φόρμα υποβολής αναγκών σε ψηφιακό εξοπλισμό & λογισμικό για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πάνω από 10 εκατ. ευρώ διατίθενται για 50.000 μαθητές σε 464 σχολεία ειδικής αγωγής και 3.237 σχολεία με τμήματα ένταξης. Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την Παιδεία», αναφέρει.

Σε χθεσινή της ανάρτηση η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως με αφορμή το άνοιγμα της πλατφόρμας για την υποβολής αναγκών σε ψηφιακό εξοπλισμό και λογισμικό για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ανέφερε:

«Καταγράφουμε τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων και των μαθητών μας – αναβαθμίζουμε την Παιδεία #ΣτηνΠράξη για όλους τους μαθητές μας για ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και ποιοτικό σχολείο. Άνοιξε η φόρμα υποβολής αναγκών σε ψηφιακό εξοπλισμό και λογισμικό για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πάνω από €10εκ για 50.000 μαθητές μας σε 464 σχολεία ειδικής αγωγής και 3.237 σχολεία με τμήματα ένταξης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ