Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Δήμος Βύρωνα: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε η Πρύτανις του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Χριστίνα Κουλούρη με τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόρη Κατωπόδη σε σχετική τελετή στο χώρο του Δημαρχείου Βύρωνα στις 19 Ιανουαρίου 2023.

Σκοπός του μνημονίου είναι η διεύρυνση της συνεργασίας των δύο φορέων σε εκπαιδευτικό, διοικητικό και επιστημονικό επίπεδο.

Οι τομείς συνεργασίας των δύο φορέων συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων την παραγωγή επιστημονικού υλικού (όπως φερειπείν τη διεξαγωγή case studies και τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού) και την διάθεση θέσεων πρακτικής άσκησης στο Δήμο Βύρωνα για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Ακόμα, η συνεργασία στοχεύει στο σχεδιασμό και την οργάνωση δράσεων για την ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και στη μελέτη κοινωνικοπολιτικών και οικονομικών φαινομένων.

Στην τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας έδωσαν το παρών ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βύρωνα Χρήστος Σπυρόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Πλακίδας, ενώ από το Πάντειο Πανεπιστήμιο η Αντιπρύτανις Διεθνών Σχέσεων και Συνεργασιών και αναπληρώτρια καθηγήτρια Μαριάννα Ψύλλα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ