Γενικά άρθρα
Συνεργασία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης με την ΕΠΑΨΥ για την πρόληψη της νεανικής παραβατικότητας
Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα συνεργασίας με την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), που στοχεύει στην πρόληψη και την αντιμετώπιση φαινομένων εφηβικής και νεανικής βίας και παραβατικότητας.
Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τους Δήμους Αμαρουσίου, Αχαρνών και Κηφισιάς, υπό την έγκριση και εποπτεία του Υπουργείου Υγείας.
Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, μέσα από αυτή τη συνεργασία, παρέχει τους απαραίτητους πόρους και υποδομές και συμμετέχει στη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων ευαισθητοποίησης για την κοινότητα. Επιπλέον, συμβάλλει στη χαρτογράφηση των αναγκών της περιοχής, εξασφαλίζοντας στοχευμένες παρεμβάσεις που ανταποκρίνονται στις τοπικές ιδιαιτερότητες.
Κάλεσμα στην κοινότητα
Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης καλεί όλους τους δημότες να στηρίξουν τις δράσεις του προγράμματος, τονίζοντας ότι μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορούν να δημιουργήσουν ένα πιο ασφαλές, δημιουργικό και υποστηρικτικό περιβάλλον για τη νεολαία.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αλίμου2 ημέρες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός8 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12