Αγίας Παρασκευής
Γιάννης Σταθόπουλος: «Πλήγμα για την πόλη η μη ψήφιση μείωσης των δημοτικών τελών»

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγ. Παρασκευής στις 21 Νοεμβρίου, η διοίκηση του Γιάννη Σταθόπουλου δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να εξασφαλίσει τη μείωση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
Ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Σταθόπουλος, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του, εξέδωσε ανακοίνωση για τις εισηγήσεις της διοίκησης που δεν ψηφίστηκαν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Σταθόπουλου έχει ως εξής:
«Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Νοεμβρίου 2018 προτείναμε μείωση των Δημοτικών τελών Ηλεκτροφωτισμού και Καθαριότητας των οικιών κατά 3% (με την επισήμανση ότι έχουμε τα χαμηλότερα τέλη στα Βόρεια, τουλάχιστον, προάστια), μεγάλη μείωση 40% για τα καταστήματα 0-150 τετρ. μέτρα και 8,8% για καταστήματα 150-600 τ.μ. μετά από πρόταση της Ένωσης Εμποροβιοτεχνών Αγ. Παρασκευής – ΕΝΕΒΑΠ.
Η πρότασή μας έλαβε 16 ψήφους και όχι 17 που ήταν απαραίτητοι για να «περάσει». Από πλευράς αντιπολίτευσης μόνο ένας Δημοτικός Σύμβουλος (Αλέξανδρος Μουστόγιαννης) την υπερψήφισε. Τα υπόλοιπα μέλη της αντιπολίτευσης καταψήφισαν με διάφορες δικαιολογίες και «επιχειρήματα».
Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες θα μας κρίνουν όλους.»
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν