Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
14.4 C
Athens
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026

    Τι δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη για τις γυναίκες

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, παραιτηθείσα Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

    παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης -Πεύκης το Σάββατο στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης.
    Αφού ευχαρίστησε την Πρόεδρο κ. Βίκυ Μάλαμα και τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά κόβοντας το κομμάτι που της αναλογούσε «στη μάχιμη, διεκδικητική και οραματική γυναίκα, που κατακτά στόχους και συνεχίζει να δίνει το προσωπικό της στίγμα στη δύσκολη καθημερινότητα» όπως δήλωσε.
    Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από χορωδιακό πρόγραμμα νέων.

     

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ