Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
12.5 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Συνεχίζονται οι κατασχέσεις κρεάτων στον Πειραιά

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Στην κατάσχεση κρεάτων και παρασκευασμάτων κρέατος συνολικού βάρους 77,5 κιλών προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.

    Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε κρεοπωλείο του Πειραιά οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν 60,5 κιλά κοτόπουλα και 17 κιλά παρασκευάσματα κρέατος λόγω απουσίας σήμανσης καταλληλότητας στις συσκευασίες των προϊόντων σε συνδυασμό με την έλλειψη άδειας λειτουργίας παρασκευαστηρίου. Σε άλλο κατάστημα της ίδιας επιχείρησης δεσμεύτηκαν και 20 κιλά παρασκευάσματα κρέατος λόγω απουσίας παραστατικών αγοράς από εγκεκριμένες εγκαταστάσεις. Επίσης σε άλλο κρεοπωλείο της ίδιας περιοχής οι ελεγκτές κτηνίατροι δέσμευσαν 60 κιλά λουκάνικα χωριάτικα λόγω ελλιπούς σήμανσης στις ατομικές συσκευασίες των προϊόντων.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα.
    Με μεγάλες μοναδικές προσφορές, δωροεπιταγές και δώρα για όλη την οικογένεια.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ