Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
15.7 C
Athens
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026

    Παραδόθηκαν τα λεφτά του φιλικού!

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Mία ακόμη φορά ο Αχαρναϊκός δηλώνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Πριν από λίγο καιρό οι «πράσινοι» έδωσαν φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον ΠΣΑΠ Επίλεκτων Εθνικής 2004.

    Τα χρήματα λοιπόν που συγκεντρώθηκαν από τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των δύο παρέδωσε ο Υποστράτηγος, Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας κ. Βασίλης Μωυσίδης στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ΑΡΩΓΗ του Δήμου Αχαρνών. Το ποσό που συγκεντρώθηκε άγγιξε τις 4.565 ευρώ και θα αξιοποιηθεί από τον Σύλλογο Γονέων ώστε να καλύψει ανάγκες των παιδιών. Εκ μέρους της ΠΑΕ Αχαρναϊκός παρευρέθηκε η εκπρόσωπος Τύπου Κατερίνα Παπασταματίου που μετέφερε τις ευχές της Διοίκησης, αλλά και την δέσμευση του Προέδρου κ. Κλήμη Κολιού πως ο Αχαρναϊκός θα σταθεί αρωγός σε κάθε κοινωνική πρωτοβουλία τόσο της ΑΡΩΓΗΣ όσο και οποιουδήποτε άλλου συλλόγου ή φορέα του ζητηθεί, ενώ εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός και ο Πρόεδρος Νίκος Γκασούκας για την ΑΡΩΓΗ.
    Η Διοίκηση της ΠΑΕ ανανεώνει το ραντεβού της με τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ για τις 3 & 4 Δεκεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Bazaar του Κέντρου και το οποίο επισκέπτεται η ομάδα κάθε χρόνο.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ