Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

«Τρέχουν» οι εξελίξεις σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ!

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα στον μήνα αναμένονται εξελίξεις με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Στις 26/10 εγκρίνεται η αρχιτεκτονική μελέτη. Εγκρίθηκε το αίτημα για τον σκουπιδότοπο.

Αργά αλλά σταθερά γίνονται τα βήματα των ανθρώπων της ΑΕΚ που αφορούν στην ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι υπεύθυνοι της “Δικέφαλος 1924” ενημερώθηκαν ότι λίγο πριν το τέλος του Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 26 του μήνα θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής (το προηγούμενο έγινε στις 5/8), όπου και αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση και να εγκριθεί η αρχιτεκτονική μελέτη, η οποία θα συμπεριληφθεί στον φάκελο της “Αγιά Σοφιάς”.

Η γραφειοκρατία έχει καθυστερήσει πάρα πολύ ως τώρα τις διαδικασίες που έχουν κάνει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αλλά χωρίς να θέλουν να λένε μεγάλα λόγια (αφού έχουν …καεί τα προηγούμενα χρόνια και γνωρίζουν) υπολογίζουν ότι σιγά – σιγά έρχεται η στιγμή που θα έχουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια. Θυμίζουμε ότι η αρχιτεκτονική μελέτη αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο, πριν ο ολοκληρωμένος φάκελος βρεθεί στο ΥΠΕΝ με σκοπό να μπουν οι τελικές υπογραφές για να αρχίσουν τα έργα.

Συγχρόνως η Περιφέρεια Αττικής προχωράει και το έργο της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ενός τμήματος της Φωκών, το οποίο είναι απαραίτητο (βάζει του σχεδίου που έχει εκπονηθεί) για τη λειτουργικότητα του γηπέδου.

Μια επιπλέον θετική εξέλιξη που αφορά στο γήπεδο έχει να κάνει με τη μεταφορά του σταθμού μεταφόρτωσης των απορριμάτων από το άσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημα της πλευράς της ΑΕΚ και υπερψηφίστηκε στη χθεσινή (12/10) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην εισήγηση της διοίκησης τονίστηκε ότι “ο συγκεκριμένος χώρος είναι τμήμα έκτασης που ρυμοτομείται προκειμένου σύμφωνα με τον Ν. 4277/2014 να υποστηρίξει την ανέγερση του γηπέδου. Το γήπεδο βρίσκεται πλέον σε διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας”.

Από Novasports

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ