Πολιτική
«Παρατημένο το σήμα – έμβλημα της πόλης»
Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο συνδυασμός «Χαϊδάρι Ξανά» έθεσε για ακόμα μία φορά επί τάπητος συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.
Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης, κ. Βαγγέλης Ντηνιακός σε ερώτηση η οποία τέθηκε με αφορμή θέμα που κατέθεσε δημότης στην πλατφόρμας Haidari-Agenda, ζήτησε να μάθει γιατί το σήμα με το σύμβολο της πόλης του Χαϊδαρίου που βρίσκεται στην είσοδο του δήμου από το Σχιστό, όπως και πολλές άλλες πινακίδες σε άλλα σημεία του δήμου έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
Επισήμανε πως γνωρίζει τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν με την καθαριότητα, όμως η φροντίδα των συμβόλων και των επιγραφών είναι απαραίτητη. Όταν το ίδιο το σήμα – έμβλημα της πόλης βρίσκεται σε αυτή την αρνητική εμφάνιση, μάλιστα σε κεντρικό σημείο που διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα καθημερινά μεταδίδει τόσο στους δημότες, όσο και στους επισκέπτες και τους περαστικούς αυτής ένα πολύ άσχημο μήνυμα.
Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Βορέας απάντησε ότι η δημοτική αρχή συμφωνεί με την τοποθέτηση του Βαγγέλη Ντηνιακού, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι προηγούμενες διοικήσεις δεν προχώρησαν σε προσλήψεις προσωπικού και ότι το ποσό που θα διατεθεί για τη συντήρηση της σήμανσης θα αυξηθεί.
Στη συνέχεια, ο κ. Ντηνιακός, πάλι με αφορμή θέμα που τέθηκε στο Haidari-Agenda ρώτησε για τα μέτρα που σκοπεύει να πάρει ο δήμος όσον αφορά το «Σχολείο των Προσφύγων». Ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος απάντησε πως είναι ανάγκη να γίνει άμεσα κάτι με ένα κεντρικό σχεδιασμό-να επιλεγούν τα παιδιά, οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτές.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα4 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής