Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
16 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Γεννηματά: «Παρωδία ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες»

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Για πολιτικές εξελίξεις που αργά ή γρήγορα θα δρομολογηθούν εξαιτίας της κοινωνικής και πολιτικής απομόνωσης της κυβέρνησης έκανε λόγο η Φώφη Γεννηματά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

    Επανέλαβε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη βρίσκεται σε ετοιμότητα και απηύθυνε εκ νέου βαριές κατηγορίες κατά της κυβέρνησης λέγοντας ότι «η ΣΥΡΙΖΑ bank χρηματοδότησε συγκεκριμένο εργολάβο προκειμένου να δημιουργήσει το ΣΥΡΙΖΑ channel”.

    Χαρακτήρισε παρωδία το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τον αριθμό 4 των καναλιών τελείως αυθαίρετο. Η κ. Γεννηματά επέκρινε την κυβέρνηση για τις πολιτικές της σε Υγεία και Παιδεία σημειώνοντας πως στο χώρο της Υγείας “επιστρέψαμε στην εποχή πριν από το 1981” και ότι η Παιδεία «μπήκε στο κρεβάτι του Προκρούστη» καθώς όπως είπε η κυβέρνηση ενέταξε τα θέματα της παιδείας στις μνημονιακές υποχρεώσεις.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ