Με μια μεγάλη συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα ξεκινά αυτή την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016.
Ένα ξεχωριστό φεστιβάλ στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και σχολικά είδη, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η Φωτεινή Δάρρα, σύγχρονη μούσα μεγάλων συνθετών (Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Νίκου Μαμαγκάκη, Μίμη Πλέσσα κ.ά.) ταξιδεύει στην Ελλάδα και με όπλο την ξεχωριστή της ερμηνεία, μας προσκαλεί να απολαύσουμε σπάνιες μουσικές στιγμές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.
Με τη συνοδεία πέντε κορυφαίων μουσικών παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ουσία, κέφι και ζωντάνια που περιλαμβάνει τις επιτυχίες από τις τηλεοπτικές σειρές «Φεύγα», «Μάγισσες της Σμύρνης», «Λένη», αλλά και τα «Σ΄αγαπώ», «Αγόρι μου», «Παράπονο», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Cancao do mar», «Spente le stele» και πολλά ακόμη.
Στη Γλυφάδα μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου -τιμητική συμμετοχή- σε ένα πρόγραμμα που ισορροπεί την ποιότητα με την διασκέδαση και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, μοιράζονται με το κοινό τα καλύτερα τραγούδια τους.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.