Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Απονομή αριστείων και συναυλία από το Γραφείο Παιδείας Δήμου Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μαθητών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου, όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου για την απονομή αριστείων προόδου στους αριστούχους μαθητές Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων του Δήμου.

 

Επίσης ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γεώργιος Μαρκόπουλος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα έδωσαν επαίνους τιμής και βεβαιώσεις εθελοντισμού στους 30 εθελοντές εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας του Γραφείου Παιδείας για τους οικονομικά αδύνατους μαθητές-κατοίκους του Δήμου.

Η βραδιά έκλεισε με συναυλία από το νεανικό μουσικό συγκρότημα «OTHERVIEW». Ήταν μια ονειρεμένη βραδιά και συμμετείχαν όλα τα Σχολεία, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γαλατσίου.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ