Νέας Σμύρνης
«Καρέ» ανακαινισμένων παιδικών χαρών
Για την παράδοση τεσσάρων ανακαινισμένων παιδικών χαρών ενημερώνουν με ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, κ. Σταύρος Τζουλάκης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Διονύσης Κονιδάρης.
Συγκεκριμένα, σημειώνουν: «Σταθερό μας μέλημα, πρώτιστος στόχος ο εκσυγχρονισμός των υποδομών στην πόλη μας, ώστε η πόλη μας να γίνει πρότυπο.
Με αυτή τη ματιά επιδιώξαμε να εκσυγχρονίσουμε τις παιδικές χαρές του δήμου, να τις κάνουμε πρότυπο, πρότυπο στην ασφάλεια, πρότυπο στην άνεση, πρότυπο στην αισθητική.
Με την έναρξη του καλοκαιριού και την αύξηση του ελεύθερου χρόνου ολοκληρώσαμε τα έργα και παραδίδουμε στους μικρούς συμπολίτες μας και στους κηδεμόνες τους τις τέσσερις αναπλασμένες πλέον παιδικές χαρές.
Στην Πλατεία Άνοιξης, στην Πλατεία Β. Γεωργίου, στην Πλατεία Ταταούλων και στην Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης.
Η ασφάλεια διασφαλίστηκε με την ολοκληρωμένη περίφραξη.
Η άνεση και η αισθητική καθώς προσθέσαμε πολύ χρώμα, καινούργια παγκάκια, καινούργιο σύγχρονο δάπεδο.
Όλα σύμφωνα με τις αυστηρά προβλεπόμενες προδιαγραφές.
Οι χαρές και τα παιχνίδια των παιδιών μας σε ασφαλές, λειτουργικό και όμορφο περιβάλλον θα αποδείξουν την επιτυχία του έργου και αυτό προσδοκούμε.»
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής