Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026
11.5 C
Athens
Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026

    Πρωτοβουλία στήριξης των προσφύγων

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Εκατόν είκοσι κούτες τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής παρέδωσε ο Δήμος Κορυδαλλού στο Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού σημείων διαμονής προσφύγων της Περιφέρειας Αττικής.

    Μετά την διανομή βοήθειας στον άτυπο καταυλισμό στο λιμάνι του Πειραιά και στο κέντρο φιλοξενίας Σχιστού, ο εκπρόσωπος του Δήμου, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Μακρυνός, παρέδωσε τη βοήθεια, που συγκεντρώθηκε από εκατοντάδες ευαισθητοποιημένους πολίτες στο Δημαρχείο και στις Κοινωνικές Υπηρεσίες, από το 2ο Δημοτικό, το 18ο Δημοτικό και το ΕΠΑΛ Κορυδαλλού. Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης ευχαρίστησε τους συμπολίτες, οι οποίοι από το υστέρημα τους, εξέφρασαν έμπρακτα τα αισθήματα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. «Ο Κορυδαλλός θα συνεχίσει να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες στήριξης των συνανθρώπων μας, που ξεριζωμένοι από τη βία και τον πόλεμο, αναζητούν μια καλύτερη τύχη για τους ίδιους και τα παιδιά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ