Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026
17 C
Athens
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026

    Που ξεκινούν μαθήματα κολύμβησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ξεκινάει το πρόγραμμα Κολύμβησης αποκλειστικά για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας τα οποία φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος.

    Με σύγχρονα εποπτικά μέσα και ειδικές ασκήσεις τα παιδιά εξοικειώνονται με την αβίαστη πλεύση και προετοιμάζονται ώστε να ενταχθούν στο πλήρες πρόγραμμα της νέας περιόδου.
    Η εκγύμναση θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου από εξειδικευμένους προπονητές (πτυχιούχοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. ειδικότητα κολύμβησης).
    Παράλληλα λειτουργούν τμήματα αρχαρίων-προχωρημένων για παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου και ενηλίκων σε κολυμβητική δεξαμενή θερμαινόμενη 28οC καθαριζόμενη με όζον.
    Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 20 ευρώ μηνιαίως.
    (Εκπτωση 50% σε ανέργους, τρίτεκνους , μονογονεϊκές οικογένειες).

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ