Πολιτική
«H νέα διοίκηση θα λύνει τα προβλήματα με τον αστυνόμο;»

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Άλκης Δημητρακόπουλος επειδή αφαίρεσε κορδέλες που τοποθέτησε ο δήμος σε πεζοδρόμια της Ιασωνίδου προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα για να τοποθετηθούν οι πάγκοι των μικροπωλητών για το πανηγύρι του Θωμά.
Όπως σημειώνει η «δημοτική συνεργασία» η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ελληνικού, που ηγείται ο πρώην δήμαρχος, κ. Χρήστος Κορτζίδης: «Σύμφωνα με πληροφορίες την αστυνομία κάλεσε δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης. Ο πρόεδρος των εμπόρων οδηγήθηκε στο τμήμα όπου κρατήθηκε για λίγη ώρα και μετά αφέθηκε ελεύθερος.
Είναι γνωστό ότι ανάμεσα στο δήμο που φέρει την ευθύνη διοργάνωσης του πανηγυριού και τον Εμπορικό Σύλλογο υπήρχαν πάντοτε σημεία τριβής σε ένα βαθμό δικαιολογημένα, τα οποία αντιμετωπίζονταν όμως με διάλογο και συνεννόηση.
Τώρα η νέα διοίκηση θα λύνει τα θέματα με τον αστυνόμο;»
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν