Ειδήσεις
Καθάρισαν μια εστία μόλυνσης στην καρδιά της πόλης
Στον καθαρισμό του οικοπέδου που βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Ηρακλείου με την οδό Ζεφύρου προχώρησαν πριν από λίγες ημέρες τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος χώρος, ο οποίος ανήκει σε ιδιώτη, είχε καταντήσει τεράστια εστία μόλυνσης σε ένα νευραλγικό σημείο της πόλης (δίπλα σε σχολεία, κατοικίες και επιχειρήσεις) από όπου, συν τοις άλλοις, περνάνε καθημερινά εκατοντάδες οχήματα και πεζοί.
Έχοντας γνώση του θέματος αλλά χωρίς να μπορεί να παρέμβει αυτεπάγγελτα (θυμίζουμε το οικόπεδο είναι ιδιωτικό), ο Δήμος κίνησε όλες τις απαιτούμενες νομικές διαδικασίες για να του επιτραπεί να καθαρίσει το ακίνητο. Έτσι και έγινε αφού τα συνεργεία του Δήμου κατάφεραν τελικά να μπουν μέσα στο οικόπεδο και, παρουσία Αστυνομίας, να απομακρύνουν τα επικίνδυνα υλικά και να καθαρίσουν τον χώρο.
“Παρόμοιες ενέργειες ο Δήμος θα κάνει και σε άλλα τέτοια ακίνητα που θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία και μέχρι όλοι να καταλάβουμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και την πόλη μας” σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου5 ημέρες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός8 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12