Πολιτική
Διάλογος Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου με κατοίκους
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας κ. Σπύρος Τζόκας πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Γιώργο Καπλάνη.
Η επίσκεψη ξεκίνησε από την περιοχή με τις κατοικίες, η ιδιοκτησία των οποίων είναι υπό αμφισβήτηση από το Ελληνικό Δημόσιο. Στην περιοχή αυτή πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των κατοίκων για τις ενέργειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υποστηρίζει το δίκαιο αίτημά τους για οριστική τακτοποίηση της εκκρεμότητας που έχει ανακύψει χωρίς δική τους ευθύνη. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν υπηρεσίες του Δήμου (Κέντρο Φιλίας & Αλληλεγγύης, κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο, πρόγραμμα σίτισης απόρων, παιδικό σταθμό και ΚΑΠΗ). Τέλος, επέβλεψαν τα παραδοτέα έργα στην πλατεία Λαμπράκη και στην οδό Μ. Αντύπα.
Στην επίσκεψη, υπήρξε διάλογος με τους κατοίκους όπου –μεταξύ άλλων- συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο «Αγ. Βαρβάρα» και την υγειονομική περίθαλψη γενικότερα, τις συγκοινωνίες και τα προβλήματα που δημιουργούνται από πλημμυρικά φαινόμενα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός