Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026
20.2 C
Athens
Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026

    Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης: Συμμετοχή σε διεθνή δράση για το παιδικό βιβλίο – Έργα μαθητών στο Οντένσε της Δανίας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Σε δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου συμμετείχε το Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης, με τίτλο «Τα παραμύθια δεν έχουν σύνορα – Οι ζωγραφιές μας ταξιδεύουν στο Μουσείο Άντερσεν».

    Οι μαθήτριες και οι μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης, εμπνευσμένοι από το έργο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Το αηδόνι του αυτοκράτορα», δημιούργησαν με φαντασία και ευαισθησία τις δικές τους ζωγραφιές.

    Τα έργα τους θα παρουσιαστούν, μαζί με εκείνα άλλων σχολείων, στο Μουσείο Άντερσεν στο Οντένσε της Δανίας, μεταφέροντας ένα όμορφο μήνυμα δημιουργικότητας και συνεργασίας πέρα από σύνορα.

    Η δράση ήταν πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Κοπεγχάγη, με σκοπό την προαγωγή της φιλαναγνωσίας, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την καλλιέργεια της διαπολιτισμικής επικοινωνίας.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ