Connect with us

Ελλάδα

Άγρια επίθεση σε ηλικιωμένη στα Εξάρχεια

Published

on

Μια 67χρονη γυναίκα έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης στη συμβολή των οδών Νοταρά και Μετσόβου στα Εξάρχεια, όπου ένας 37χρονος την χτύπησε, την έριξε στο έδαφος και τη κλώτσησε, συνοδεύοντας τις πράξεις του με λεκτικούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε άμεσα στον Ευαγγελισμό, όπου της έγιναν συρραφές τραυμάτων στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Παράλληλα, ενώ η αστυνομία την αναζητούσε, ο ίδιος δράστης σήμερα το πρωί επιτέθηκε και σε έναν 37χρονο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, προκαλώντας του τραυματισμούς στο πρόσωπο και σπάζοντας του τη μύτη. Το θύμα πήρε τις πρώτες βοήθειες στο ΙΚΑ της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε άμεσα, εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη κοντά στο σημείο της δεύτερης επίθεσης. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος άνδρας είχε συλληφθεί το 2024 για ενδοοικογενειακή βία, καθώς είχε χτυπήσει τη μητέρα του στη Χαλκίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ