window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WMRXDSMT51');
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
13.6 C
Athens
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

    Προχωρά με εντατικούς ρυθμούς η ασφαλτόστρωση στα Γλυκά Νερά

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πλέον το έργο της ασφαλτόστρωσης στη ΔΕ Γλυκών Νερών του Δήμου Παιανίας. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στην οδό Μεταμορφώσεως και σειρά έχουν οι οδοί Καραϊσκάκη, Κορυτσάς και Κανάρη.

    Κατά την επίσκεψή του στο έργο ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης κάλεσε τους κατοίκους να σεβαστούν την ειδική σήμανση έτσι ώστε να μην προκληθούν φθορές ενώ ανακοίνωσε την έναρξη του έργου ασφαλτόστρωσης στην περιοχή Μιχούλι, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης, όπως είπε.

    Κάνοντας λόγω για «μυθοπλασία» σχολιάζοντας τα όσα γνωστοί-άγνωστοι διακινούν, ο Ισίδωρος Μάδης με ξεκάθαρο τρόπο σημείωσε ότι όχι μόνο το έργο δεν έχει σταματήσει αλλά αντιθέτως «έργο που ξεκινά το πάμε μέχρι τέλους. Περαιώνουμε τις εργασίες και το παραδίδουμε στην κοινωνία των πολιτών».

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ