Δήμοι Αττικής
Έρχονται λουκέτα στους δήμους

Σε 24ωρη κατάληψη των δημαρχείων της χώρας προχωρούν οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση, έπειτα από σχετική απόφαση της ΠΟΕ – ΟΤΑ και στο πλαίσιο της αντίδρασης ενάντια στην αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και του επανέλεγχου των μονιμοποιήσεων με το περίφημο, πλέον, διάταγμα Παυλόπουλου.
Οι καταλήψεις θα γίνουν την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 σε όλους τους δήμους, από τις 10.00 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
«Οργανώνουμε μαζικές Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και συζητάμε τα προβλήματα των εργαζομένων, αλλά και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η κινητοποίηση μπορεί να διευρυνθεί ή να εξειδικευτεί ανάλογα τις ανάγκες του κάθε Συλλόγου-Μέλους της Ομοσπονδίας, με βάση τις ιδιαίτερες συνθήκες. Επιδιώκουμε τη σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα αναλύσουμε τα προβλήματα των εργαζομένων και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα καταθέσουμε το πλαίσιο των αιτημάτων και των διεκδικήσεων μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ – ΟΤΑ που απευθύνεται σε κάθε πόλη.
Συμπληρώνει δε:
«Με τη μαζική και ενωτική συμμετοχή μας στέλνουμε το δικό μας μήνυμα σε όλους όσοι μεθοδεύουν και οργανώνουν την εξαθλίωσή μας.
Λέμε ΟΧΙ:
– Στην εφαρμογή του Ν.4250/2014.
– Στον προσχηματικό επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων.
– Στο “νέο μισθολόγιο” με νέες μειώσεις μισθών των Δημοσίων Υπαλλήλων.
– Στις διαθεσιμότητες-απολύσεις.
– Στην κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην εκχώρησή τους στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα.
Η συγκυβέρνηση και η τρόικα δεν θα φύγουν αν εμείς δεν αποφασίσουμε πως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν