Παλαιού Φαλήρου
Ανοιχτή Ημέρα Πολιτικής Προστασίας στο Παλαιό Φάληρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Open Day Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου «Σοφία Μπεφόν». Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ξεχωριστή ευκαιρία για τους πολίτες να γνωρίσουν από κοντά τις δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας και της προστασίας του κοινωνικού συνόλου.
Στο πλαίσιο της δράσης, το Πυροσβεστικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, καθώς και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου έστησαν ενημερωτικά περίπτερα, παρουσίασαν τον εξοπλισμό και τα οχήματά τους, απάντησαν σε ερωτήσεις των επισκεπτών και ανέδειξαν τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης αντίδρασης.
Η συμμετοχή των πολιτών, και ιδιαίτερα των παιδιών, ήταν ενθουσιώδης και ουσιαστική, επιβεβαιώνοντας τη σημασία τέτοιων δράσεων για την καλλιέργεια κουλτούρας πολιτικής προστασίας. Το παρόν επίσης στην εκδήλωση έδωσαν ο Βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών και πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσιος Χατζηδάκης και η Βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, κα. Ραλλία Χρηστίδου.
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, δήλωσε:
«Η ενημέρωση των πολιτών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς για θέματα Πολιτικής Προστασίας είναι επένδυση στο κοινό μας μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Πυροσβεστικό Σώμα, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής για την παρουσία και τη συμβολή τους, αλλά και για το διαρκές έργο τους στην υπηρεσία των πολιτών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνω και στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας για το συντονισμό της εκδήλωσης αλλά και στις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Αθλητισμού του Δήμου μας, που συνέβαλαν με συνέπεια και επιτυχία σε αυτή τη δράση, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της πρόληψης».
Το συντονισμό της δράσης ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Γεώργιος Ασημακόπουλος.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν