Περιβάλλον
Ηλεκτρικά ποδήλατα και κομποστοποίηση στις προτεραιότητες
Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος κα. Νάντια Γιαννακοπούλου πραγματοποίησε προσφάτως ο νέος Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.
Στη συνάντηση συζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου Αλίμου με το Υπουργείο ΠΕ.Κ.Α. για θέματα περιβάλλοντος, ανακύκλωσης, εναλλακτικής διαχείρισης απορριμμάτων και εναλλακτικών μορφών μετακίνησης στην πόλη.
Προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής του Αλίμου, όπως σημειώνεται, είναι η τοποθέτηση κάδων κομποστοποίησης, όπου οι πολίτες ρίχνουν τα απόκλαδα και τα οργανικά υπολείμματα της κουζίνας και μετατρέπονται σε λίπασμα («κομπόστ») για τους κήπους, τις γλάστρες κ.λπ., καθώς και η τοποθέτηση ηλεκτρικών ποδηλάτων στον Άλιμο για να τα χρησιμοποιούν οι κάτοικοι.
Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος δεσμεύθηκε να βοηθήσει το Δήμο στην επίτευξη των στόχων του και να έχει διαρκή συνεργασία με τη δημοτική αρχή για θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 εβδομάδα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν