Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
16.5 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Καρναβάλι 2025: Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης γέμισε με χρώματα, μουσική και αποκριάτικο κέφι!

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Μαρίνου Γερουλάνου πλημμύρισε από χαμόγελα και ζωντάνια, καθώς εκατοντάδες καρναβαλιστές κάθε ηλικίας ξεχύθηκαν στους δρόμους, δίνοντας τον παλμό σε μια γιορτή γεμάτη χαρά και ανεμελιά.

    Μάσκες, σερπαντίνες, κομφετί, πολύχρωμες στολές και ατελείωτη φαντασία δημιούργησαν ένα μοναδικό σκηνικό, ενώ οι ξυλοπόδαροι, οι ζογκλέρ και οι αγαπημένες μασκότ διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους! Τα σχολεία της πόλης έδωσαν δυναμικό “παρών”, συμμετέχοντας με φαντασμαγορικές εμφανίσεις και αποκριάτικο κέφι, ενώ οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης, τα ΚΑΠΗ, η Αδελφότητα Ηπειρωτών Αργυρούπολης και η Κίνηση Γυναικών Ελληνικού Αργυρούπολης έκλεψαν την παράσταση!

    Η Πολιτιστική Επιτροπή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ανακοίνωσε και τους τρεις φετινούς νικητές που ξεχώρισαν με την μεγάλη συμμετοχή και τα ευφάνταστα κοστούμια τους: το 4ο Δημοτικό Ελληνικού, το 3ο Δημοτικό Αργυρουπολης και το 3ο Δημοτικό Ελληνικού.

    Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καρναβαλικής παρέλασης ακολούθησε η μεγάλη έκπληξη: Ένα εκρηκτικό μουσικό ξεφάντωμα με τον μοναδικό Τόνι Σφήνο, που απογείωσε τη διάθεση και έκανε τη φετινή γιορτή αξέχαστη!

    «Οι Απόκριες στον Δήμο μας ήρθαν για να μείνουν! Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί και κάνατε το Καρναβάλι μας μια αληθινή γιορτή χαράς!», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

    Το επόμενο ραντεβού δίνεται την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου στο βουνό, για να γιορτάσουμε παραδοσιακά τα Κούλουμα με χορευτική μουσική και σαρακοστιανά εδέσματα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ