Ειδήσεις
Σύλληψη αλλοδαπών στη Νέα Ιωνία για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων
Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Ιουνίου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 23 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε φαρμακείο στην περιοχή με πλαστά χαρτονομίσματα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, οι συλληφθέντες την ίδια ημέρα είχαν μεταβεί και σε κατάστημα μίνι μάρκετ στην περιοχή, όπου επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή με πλαστό χαρτονόμισμα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ. Όπως διαπιστώθηκε, ο 22χρονος αλλοδαπός δεν διέθετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για τη νόμιμη είσοδο και παραμονή στη χώρα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα4 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Κεντρικό Θέμα22 ώρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς