Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
16.5 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Συνελήφθη διαρρήκτης αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε


    Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς του Α.Τ. Χολαργού, ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή, αφαιρώντας διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.
    Όπως προέκυψε από την έρευνα Τ.Α. Αγίας Παρασκευής, ο συλληφθείς το τελευταίο δίμηνο έχει διαπράξει επτά διαρρήξεις-κλοπές από αυτοκίνητα στην Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και το Χολαργό αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.
    Στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένας φακός, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ