Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2026
8.7 C
Athens
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2026

    Επιστολή δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας για τη συντήρηση των φωτιστικών τύπου LED

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με επιστολή του στην αρμόδια εταιρεία DASTERI SYSTEMS S.A. στις 11 Σεπτεμβρίου,  ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για τη συντήρηση των φωτιστικών τύπου LED σε όλη την πόλη.

    Ειδικότερα, ο κ. δήμαρχος ζήτησε από την εταιρεία να τον ενημερώσει για τα ακόλουθα:

    1. Εάν τοποθετήθηκαν νέοι λαμπτήρες LED (φωτιστικά) σε στύλους που έχρηζαν αντικατάστασης ή αποκαταστάσεων λόγω φθορών ή ζητημάτων στατικότητας, με αναλυτική αναφορά της εταιρείας για το ποια είναι τα ακριβή σημεία που παρατηρήθηκαν τέτοια φαινόμενα
    2. Εφ’ όσον παρατηρήθηκαν τέτοια φαινόμενα, εάν η εταιρεία έκανε αναφορά στη δημοτική Αρχή και με ποιον τρόπο (προφορικά ή εγγράφως) και
    3. Εάν παρατηρήθηκε ότι υπήρχαν στύλοι που έχρηζαν αντικατάστασης ή αποκατάστασης, από ποιον δόθηκε η άδεια τοποθέτησης λαμπτήρα ή φωτιστικού σώματος σε στύλο που δεν πληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας.
    Η απάντηση της εταιρείας ήταν ότι «τα φωτιστικά LED εγκαταστάθηκαν σε πλήρη λειτουργία από το αρμόδιο συνεργείο μας, σε θέσεις τις οποίες μας υπέδειξε η Αναθέτουσα Αρχή», σύμφωνα με τη σύμβαση, ενώ προσθέτει ότι «τηρήθηκαν όλες οι απαιτούμενες προδιαγραφές και δεν εντοπίστηκαν ιστοί οι οποίοι έχρηζαν αντικατάστασης λόγω φθοράς ή στατικότητας».

    Η δημοτική αρχή δηλώνει ότι θεωρεί πως η επιστολή της εταιρείας είναι γενικόλογη και σε κάθε περίπτωση δεν απαντά με στοιχεία στις πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις που υπέβαλε ο κ. δήμαρχος.

     

    [banner id=”260948″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ