Αμαρουσίου
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Α’ Έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Α’ Έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Άρτεμις» τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης των μαθημάτων στα καλλιτεχνικά τμήματα του Κέντρου.
Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Νικόλαος Πέππας. Μετά το θερμό καλωσόρισμά του προς τους παριστάμενους, συνεχάρη τους σπουδαστές για τις σπουδαίες δημιουργίες τους, αποδίδοντας τα εύσημα στην δασκάλα τους, κα Μπέτυ Καρούση, εκφράζοντας επίσης τη διαβεβαίωση ότι το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού θα συνεχίσει να παράγει πολιτιστικό έργο στο Μαρούσι και να εμπλουτίζει τα προγράμματά του για ψυχαγωγία και δημιουργική έκφραση.
Η Έκθεση ζωγραφικής περιλαμβάνει 300 περίπου σπουδαία έργα, που φιλοτέχνησαν με ταλέντο και μεράκι οι 60 σπουδαστές του αντίστοιχου Τμήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.
Με θέμα «Σύνθεση & Αντιθέσεις», οι σπουδαστές φιλοτέχνησαν τα έργα τους χρησιμοποιώντας κάρβουνο, ακρυλικό, μελάνια, ακουαρέλα και λαδοπαστέλ, τα οποία θαύμασε πλήθος φίλων της τέχνης της ζωγραφικής. Παράλληλα, σπουδαστές του μαθήματος της ακουαρέλας, στο οποίο διδάσκεται μόνο το υλικό, δημιουργήσαν αντίστοιχα έργα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, με προσωπική της πρωτοβουλία, η σπουδάστρια της Τμήματος Ζωγραφικής Ενηλίκων Ειρήνη Νίνου δημιούργησε την αφίσα και την πρόσκληση της εκδήλωσης. Επίσης, με δική τους πρωτοβουλία οι σπουδαστές του Τμήματος προσέφεραν εδέσματα στους παριστάμενους, οι οποίοι είχαν τη ευκαιρία να τα απολαύσουν στον όμορφο αύλειο χώρο του Πολυχώρου Πολιτισμού «ΑΡΤΕΜΙΣ».
Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Γιάννης Νικολαράκος, Πέτρος Κόνιαρης, η εντεταλμένη σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Φανή Λέκκα, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Κατερίνα Βουρλάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.
Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και λειτουργεί 10:00-13:00 και 17:00-20:00.
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός