Κοινωνία
«Επί ίσοις όροις συμμετοχή στην κοινωνία»

Εορταστική εκδήλωση για να τιμήσει τη σημαντική και πολύπλευρη προσφοράς της γυναίκας στην οικογένεια και ευρύτερα στην κοινωνία, διοργάνωσε η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Τους εορταστικούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργο Πατούλη, μαζί με τις θερμές ευχές του για υγεία και ευημερία, μετέφερε στα μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν στην εκδήλωση, η Δημοτική Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κα Ρένα Χαλιώτη.
Στην ομιλία της η κα Χαλιώτη ανέπτυξε τα επιτεύγματα της γυναίκας διαχρονικά και τη θέση της στη σύγχρονη κοινωνία, επισημαίνοντας ότι «Θα είμαστε επιτυχημένες αν μετέχουμε σε μια κοινωνία “ επί ίσοις όροις” για τους προικισμένους και ευφυείς, σε όποιο φύλο και αν ανήκουν. Όταν μάθουμε να εμπιστευόμαστε και να υποστηρίζουμε το φύλο μας.»
Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία οι συμμετέχουσες αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες σε θέματα που αφορούν στη γυναίκα: σύζυγο, μητέρα, αδελφή, γιαγιά.
Στη συνέχεια, οι παριστάμενες διασκέδασαν και γεύτηκαν τα εδέσματα που προσέφερε η Διοίκηση του ΚΑΠΗ και η Ομάδα Αγάπης. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ, εργοθεραπεύτρια κα Γιάννα Κομνηνού.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν