Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
16.7 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Στους 143 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από το μακελειό στη Μόσχα

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε
    Τους 143 έφτασαν πλέον οι νεκροί από το μακελειό στον συναυλιακό κέντρο Crocus City Hall στα περίχωρα της Μόσχας, σύμφωνα με προσωρινό επίσημο απολογισμό που δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη δημοσιότητα.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο, 80 τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της πρωτεύουσας, συμπεριλαμβανομένων έξι παιδιών. Τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, διευκρίνισε.

    Την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. Ωστόσο, το Κρεμλίνο θεωρεί πως για το μακελειό ευθύνονται ισλαμιστές τρομοκράτες που συνδέονται κατά κάποιον τρόπο με την Ουκρανία ή με συμμάχους της στη Δύση, χωρίς να έχουν παρουσιάσει στοιχεία που να τεκμηριώνουν αυτόν τον ισχυρισμό.

    Οι ρωσικές αρχές έχουν προχωρήσει σε 11 συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι έχουν καταγωγή από το Τατζικιστάν.

    [banner id=”260948″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ