Ειδήσεις
Επιθέσεις εναντίον ανηλίκων σε Πειραιά και Κηφισιά
Δύο περιστατικά ανήλικης παραβατικότητας σημειώθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στον Πειραιά και την Κηφισιά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 8 το βράδυ στην Ακτή Μουτσοπούλου στο Πασαλιμάνι, μια ομάδα 30 ανηλίκων μετά από λογομαχία με άλλους τρείς ανήλικους τους επιτέθηκαν τραυματίζοντας τον ένα στο πρόσωπο. Στη συνέχεια ένας από τους ανήλικους, που συμμετείχε στην επίθεση, έβγαλε από την τσέπη του ένα μεγάλο μαχαίρι τύπου ματσέτα και απείλησε τα τρία θύματα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν 4 από τους ανήλικους που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση ενώ εντόπισαν και το μαχαίρι.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ εκτός από τους 4 παραπάνω ανήλικους συνελήφθησαν και οι γονείς δύο εξ΄αυτών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται οι γονείς των άλλων δύο.
Λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Κηφισιάς σημειώθηκε ακόμα μια επίθεση εναντίον ανήλικου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10 το βράδυ στην οδό Κολοκοτρώνη, ένας 16χρονος υπό την απειλή σφυριού θραύσης κρυστάλλων αφαίρεσε από ένα 15χρονο ασύρματα ακουστικά κινητού.
Προστρέξαντες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τον 16χρονο και τον συνέλαβαν ενώ σε σωματικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε το σφυρί και τα κλεμμένα ακουστικά.
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις5 ημέρες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές