Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
11.3 C
Athens
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026

    Πάγωμα των δημοτικών τελών για το 2014

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με την υπ’ αριθμ. 291/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, τα τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας για το έτος 2014 θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με το 2013.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ιλίου το 2013 είχε προχωρήσει στη μείωση των δημοτικών τελών κατά 2,5% σε όλες τις κατοικίες και τους επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, το 2013 για τις κατηγορίες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αναπροσάρμοσε τα εισοδηματικά κριτήρια, με στόχο την ανακούφιση των δημοτών που έχουν ανάγκη, προκειμένου να ενταχθεί ακόμη μεγαλύτερος αριθμός πολιτών σε απαλλαγές και μειώσεις, οι οποίες σε άλλες περιπτώσεις ήταν πλήρεις και σε άλλες 50%.
    “Οι παραπάνω μειώσεις και απαλλαγές συγκαταλέγουν τον Δήμο Ιλίου στους Δήμους με τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας, ο οποίος παράλληλα διατηρεί σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα καθαριότητας” τονίζεται από την πλευρά του Δήμου.

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ