Ειδήσεις
Συγκέντρωση φαρμάκων στα Βριλήσσια

Δώδεκα μεγάλες σακουλές με φάρμακα και υγειονομικό υλικό συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στα Βριλήσσια, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Βριλησσίων.
Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό που συγκεντρώθηκαν στα Βριλήσσια θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής».
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου δεκάδες Βριλησσιώτες όλων των ηλικιών βρέθηκαν στην πλατεία Αναλήψεως θέλοντας να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση του φαρμακευτικού υλικού για την κάλυψη των αναγκών ανασφάλιστων άπορων και ανήμπορων συνανθρώπων μας αποδεικνύοντας έτσι για μια ακόμα φορά ότι οι Βριλησσιώτες ήταν και παραμένουν μια κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
«Η συμμετοχή όλων στη δράση αυτή είναι πραγματικά συγκινητική. Τα λόγια περιττεύουν ειδικά στις μέρες μας αφού πλέον ή όποια προσφορά στο συνάνθρωπο γίνεται από το υστέρημα μας κι αυτό της δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία» επισήμανε ο Δήμαρχος Βριλησσίων στο πλαίσιο της δράσης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν