Κοινωνία
Κοινωνικό Φαρμακείο δημιουργείται στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Δωρεάν φάρμακα για άπορους
Στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης το Νομικόπρόσωπο Δημόσιου Δικαίου ΚΟΙ.Π.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης αναπτύσσει και εκπονεί δράσεις ενίσχυσης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.
Συγκεκριμένα, εκτός από τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και άλλων Κοινωνικών Παροχών, θεσμοθετείται και η λειτουργία του «Κοινωνικού Φαρμακείου.
Σκοπός του είναι η φαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων απόρων, αναξιοπαθούντων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Στο πλαίσιο αυτό το Κοινωνικό Φαρμακείο θα παρέχει δωρεάν φάρμακα σε συνεργασία με τα πολυιατρεία του Δήμου μας και εθελοντές πολίτες, γιατρούς και φαρμακοποιούς.
Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου το Νομικό Πρόσωπο ζητάει την ενεργή συμμετοχή συλλόγων, φορέων, εθελοντικών ομάδων, εθελοντών, και δημοτών – κατοίκων του Δήμου μας, “ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες των καιρών απέναντι στους συμπολίτες μας” όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.
Για πληροφορίες : Ανδρεάδης Γιώργος, τηλ 2132051745-46 και
Δεληγιαννίδης Γιάννης, τηλ. 2106145111
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν