Ειδήσεις
Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία Πολεοδομίας του Δήμου Λαυρεωτικής
Τα εγκαίνια των γραφείων της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομίας) του Δήμου Λαυρεωτικής πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Κερατέα, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς κατά την τελετή των εγκαινίων τόνισε τη σημασία της ίδρυσης και λειτουργίας της Υπηρεσίας Δόμησης στο Δήμο μας καθώς «ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι από τους ελάχιστους Δήμους που έχουν συστήσει Υπηρεσία Δόμησης. Στόχος μας η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες των πολιτών σχετικά με πολεοδομικά και χωροταξικά ζητήματα, όπως η εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδιασμού, ο έλεγχος αυθαίρετων κατασκευών και η έκδοση οικοδομικών αδειών. Είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε σήμερα να εγκαινιάζουμε στην Κερατέα τα γραφεία αυτής της Υπηρεσίας, η οποία είναι αναγκαία για κάθε σύγχρονο Δήμο».
Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης συνεχάρη το Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη σύσταση και λειτουργία Υπηρεσίας Δόμησης στο Δήμο Λαυρεωτικής, διαβεβαιώνοντας ότι έχει προβλεφθεί η υποστήριξη και ενίσχυση με το απαραίτητο προσωπικό για τη στελέχωσή της.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Βλάχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νικόλαος Πέππας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Αθανάσιος Αυγερινός, ο πρώην Δήμαρχος Κωνσταντίνος Λεβαντής, οι Αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λαυρεωτικής, υποψήφιοι βουλευτές, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, υπάλληλοι του Δήμου καθώς και πλήθος κόσμου.
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν