Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Τροχαίο στο Βουκουρέστι: «Δεν πιστέψαμε ότι θα βγει κανείς ζωντανός – Ήταν η κακιά η ώρα», συγκλονίζει ο οδηγός του λεωφορείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις δικές του απαντήσεις έδωσε ο οδηγός, της μοιραίας διαδρομής του λεωφορείου στο Βουκουρέστι, που στοίχισε τη ζωή, σε έναν άνδρα 53 χρονών.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός ανέφερε:

«Δυστυχώς πήρα την απόφαση να κατευθυνθώ προς το τούνελ, δεν υπήρχε σήμανση ότι απαγορευόταν. Ήταν η κακιά η ώρα. Μετά την πρόσκρουση δεν πιστέψαμε ότι θα βγει κανείς ζωντανός. Άκουσα παντού φωνές και κλάματα, ήμουν σοκαρισμένος και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δυστυχώς ήμουν εγώ στο τιμόνι, θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος. Αν δεν ήταν τόσο βαριά η μεταλλική μπάρα, δεν θα παθαίναμε τίποτα, θα ήμασταν όλοι ζωντανοί και θα περπατούσαμε στο Βουκουρέστι. Είμαι έτοιμος, να παρουσιαστώ στη δικαιοσύνη, όποτε με φωνάξουν, δεν μπορώ κάτι άλλο να κάνω».

Όσον αφορά τους τραυματίες, σύμφωνα με το OPEN, τα νέα είναι ενθαρρυντικά. Συνολικά νοσηλεύονται επτά άτομα, ενώ αναμένεται να πάρουν σήμερα εξιτήριο τρία. Βελτιωμένη είναι η κλινική εικόνα κι όσων νοσηλεύονταν σε δύσκολη κατάσταση.

Να υπογραμμίσουμε, ότι, όπως φαίνεται κι από το σχετικό βίντεο, η πρόσκρουση στη ράμπα έγινε εντός ενός δευτερολέπτου, με το λεωφορείο να κινείται με κανονική ταχύτητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ