Ειδήσεις
Έβρος: Στο ΚΥΤ Φυλακίου οι 38 μετανάστες που βρέθηκαν στη νησίδα

Το ζήτημα είχε προκύψει από καταγγελίες που έγιναν για τους μετανάστες που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου, με την ΕΛ.ΑΣ. να τονίζει επανειλημμένα πως βρίσκονταν σε τουρκικό έδαφος και ότι είχε γίνει η σχετική ενημέρωση στις Αρχές της γειτονικής χώρας.
Ωστόσο, χθες οι μετανάστες εντοπίστηκαν εντός της ελληνικής επικράτειας και μετά από συντονισμένες ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκαν στο Προανακριτικό Κέντρο Αλλοδαπών στον Έβρο ώστε να διαπιστωθεί ο χρόνος και ο τρόπος της μετακίνησής τους.
Σημειώνεται, επίσης, ότι τους επισκέφθηκαν διερμηνείς για να τους εξηγήσουν τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν από εδώ και πέρα ενώ οι Αρχές τους παρείχαν σάντουιτς, νερά και χυμούς φρούτων. Παράλληλα, τους επισκέφθηκε και νοσηλεύτρια του ΕΟΔΥ.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν